Wessels Bouwgroep neemt dakrenovatiebedrijf Cazdak Dakbedekkingen BV over

W

Wessels Bouwgroep heeft op 15 mei 2024 dakbedekkingsbedrijf Cazdak Dakbedekkingen uit Barendrecht overgenomen. Dit is de derde overname binnen een jaar. Na de overnames van Rosmalen Groep in 2021, Winans Dakwerken in 2023 en Dakspecialist Dapan in 2024, versterkt Wessels Bouwgroep met de toevoeging van Cazdak Dakbedekkingen BV opnieuw haar positie als toonaangevende allround partner voor de verduurzaming en onderhoud van de buitenschil van vastgoed.

 

Wessels Bouwgroep, gevestigd in Lichtenvoorde, beschikt over alle relevante expertise op het gebied van verduurzaming, renovatie & onderhoud en nieuwbouw van de buitenschil van vastgoed. Vanuit acht gespecialiseerde werkmaatschappijen beheerst Wessels Bouwgroep elk facet van de buitenschil; van gevel tot dak en van (BIM) engineering, montage en metselwerk tot supply chain management en (steiger)materieel.

Verduurzaming Nederlandse vastgoedmarkt
Hiermee zal Wessels Bouwgroep bijdragen aan het oplossen van de grote verduurzamings-, onderhouds-, en nieuwbouwvraagstukken die de Nederlandse vastgoedmarkt de komende jaren bezig zullen houden. Met ruim 500 mensen en met een landelijke dekking actief vanuit zeven locaties, bedient Wessels Bouwgroep vastgoedbeheerders, bouwbedrijven en woningbouwcorporaties door het hele land.

“Met deze overname verschuift het accent van Wessels Bouwgroep nog verder richting verduurzaming, onderhoud en renovatie van vastgoed, daarnaast verdiepen we onze kennis en expertise waarmee we onze klanten nog beter kunnen bedienen. De ruime ervaring van Cazdak Dakbedekkingen in vastgoedonderhoud en renovatie is een rijke toevoeging aan onze propositie”, vertelt Erwin Wessels, algemeen directeur en mede-eigenaar van Wessels Bouwgroep. Hij vervolgt: “Wessels Bouwgroep is een fantastische plek om te werken en je te ontwikkelen. Door deze toenemende schaalvergroting kan Wessels Bouwgroep steeds meer investeren in technologie, kennis, processen, opleiding en mensen.”

Nauwe samenwerking
Cazdak Dakbedekkingen, gevestigd in Barendrecht, zal als zelfstandig bedrijfsonderdeel voortbestaan binnen Wessels Bouwgroep. Naast nauwe samenwerking met de onderdelen uit Wessels Bouwgroep zal de zelfstandigheid en het ondernemerschap centraal blijven staan. Cazdak Directeur Pieter Roterman: “Dit is een schitterende stap voor ons bedrijf, onze klanten en onze werknemers. We worden een sterker bedrijf en kunnen hierdoor nog meer investeren in kennis en expertise. De Wessels Academy biedt een mooie omgeving voor onze medewerkers om zich verder te ontwikkelen”. Mededirecteur Frenk Rozema ziet vooral kansen om zijn klanten nog beter van dienst te zijn: “De kennis en kunde binnen Wessels Bouwgroep is breed en diepgeworteld. De combinatie van al deze disciplines met onze eigen expertise maakt ons een nog aantrekkelijker partner voor onze klanten.”

Tot slot Erwin Wessels: “Ik ben er zeker van dat deze overname een succes zal zijn voor zowel Cazdak Dakbedekkingen als Wessels Bouwgroep. De samenwerking tussen beide bedrijven zal leiden tot nieuwe kansen en een positieve bijdrage leveren aan de vastgoedsector in Nederland.”

Over Wessels Bouwgroep
Wessels Bouwgroep uit Lichtenvoorde is in 1968 opgericht door de vader van de huidige algemeen directeur Erwin Wessels. Wessels Bouwgroep is uitgegroeid tot een toonaangevende partner in de bouw met als specialisatie alle werkzaamheden, technieken en expertise met betrekking tot verduurzaming, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van de buitenschil. Wessels Bouwgroep bestaat uit acht elkaar ondersteunende en versterkende bedrijfsonderdelen: Wessels Vakbouwers, Renovatief, VM Geveltechniek, Dapan, Winans dakwerken, Rosmalen Dakbedekkingen, Rosmalen onderhoud en service en Cazdak Dakbedekkingen.

Bekijk meer projecten