" Het resultaat van je werk zien, daar doe ik het voor!


- Patrick, Timmerman

T

Achter een bureau zitten, is niets voor Patrick. Zet hem maar in de buitenlucht. Een beetje kou vindt hij niet erg. Vroeg opstaan, op pad in zijn eigen bedrijfswagen naar een project en hard werken, zijn geen probleem voor de timmerman van Wessels Bouwgroep. “De afwisseling in het werk, het resultaat zien van wat ik maak en de fijne collega’s, daar doe ik het voor!”

Automonteur worden, leek Patrick als kind wel wat. Dat deed zijn vader ook. Toch besloot hij dat werken in de buitenlucht hem meer lag. Maar wel met de handen. “Je ziet als timmerman wat je maakt en werken in de bouw is erg afwisselend. Elk project en elke plek is anders. De ene keer werk je een aantal weken aan een serie woningen of een grote flat, de andere keer aan een renovatieproject. Elk project is weer een nieuwe uitdaging.”

Geen uitdaging uit de weg
Acht jaar geleden begon Patrick na zijn opleiding en stageperiode bij Wessels Bouwgroep. Het plaatsen, monteren en stellen van onder andere scharnierkappen, kozijnen en buitengevels maken deel uit van zijn werk. Een beetje uitdaging gaat Patrick niet uit de weg. “Het verdiepen in het project aan het begin van de bouw, het vertalen van tekeningen naar de juiste maatvoering, het zoeken naar oplossingen, dat vind ik leuk.”

Samen de schouders eronder
Een aanpakkersmentaliteit, maar ook tijd voor een praatje en gezelligheid met collega’s, kenmerken Wessels Bouwgroep volgens Patrick. “De werksfeer is prettig, wat ik belangrijk vind. Natuurlijk zijn de uitjes en borrels gezellig, maar we zetten ook met z’n allen de schouders eronder. We helpen elkaar door vooruit te kijken en in te spelen op wat de ander doet. Bovendien zorgen ze er bij Wessels voor dat wij het werk goed kunnen doen. Zo brengen we samen een project tot een goed einde.”

Samenwerken met timmerman Patrick?
Check de vacature nu »

Het resultaat van je werk zien, daar doe ik het voor!

Geïnteresseerd in één van onze vacatures, of open solliciteren?

NEEM CONTACT OP MET DE HRM afdeling van Wessels Bouwgroep


0544 - 375 647


    Of laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    Velden met een '*' zijn verplicht in te vullen

    cv uploaden (niet verplicht)